9 april 2017 10:30 uur

Matthäus-Passion

Bach / Matthäus-Passion, BWV 244

Laurenscantorij & Laurensorkest
Kinder- en Jeugdkoor Young Voices
Stephan Adriaens - Evangelist
Mattijs van de Woerd - Christus
Nienke Oostenrijk - sopraan
Elsbeth Gerritsen - alt
Arco Mandemaker - tenor
Pieter Hendriks - bas
Hayo Boerema - hoofdorgel
Wiecher Mandemaker - dirigent

Laurenskerk, Rotterdam

Elk jaar laat de Laurenscantorij het meesterwerk als een van de weinige koren in Nederland horen in de setting waarvoor het oorspronkelijk door Bach bedoeld was: vrij toegankelijk voor jong en oud, in een monumentale kerk, ingekaderd in een dienst, met momenten waarop je als luisteraar kunt meezingen.

deel I 10.30 uur, deel II 13.30 uur

Adopteer een stoel
Een stoel adopteren betekent de Stichting Laurenscantorij financieel steunen en in ruil daarvoor een plaats krijgen met goed zicht en goed geluid. Op deze manier blijft het mogelijk de jaarlijkse Matthäus-Passion uit te voeren in een kerkdienst, vrij toegankelijk voor iedereen.

We hebben het aantal adoptiestoelen beperkt tot rij 3 t/m 10. De overige rijen zijn vrij beschikbaar. De deuren gaan om 9.00 uur open. Voor de goede orde: op rij 1 zijn nog wel stoelen gereserveerd: voor de dirigent, solisten en dienstdoende kerkenraadsleden.

Heeft u een stoel geadopteerd, meldt u zich dan op Palmzondag 9 april bij de adoptiestoelentafel, waar u uw placering ontvangt. Dit jaar werken we niet met naambordjes zoals voorgaande jaren, maar met stoelnummers. Komt u a.u.b. rond 10.00 uur, zodat we u rustig kunnen helpen.

Omdat de kosten voor de Matthäus-Passion stijgen en adoptiestoelen in trek zijn, adopteert u dit jaar een stoel voor 50,-. Vrienden in de categorie Orgelpunt hebben voorrang bij de placering, zolang er nog adoptiestoelen beschikbaar zijn. Log in als u Orgelpunt bent!

Toegang vrij, collecte na afloop.

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)

contactformulier