kijk & luister

De kracht van koormuziek ervaar je vooral in een live optreden. Opnames doen de herinnering aan waardevolle momenten herleven. Doe je oordoppen in en geniet!

hohe messe

Beluister delen uit de Hohe Messe, opgenomen in de Laurenskerk. Op zaterdag 8 oktober 2016 vierde de Laurenscantorij met het uitvoeren van Bachs Mis in b haar 50-jarig bestaan.

requiem van duruflé

Beluister het Requiem van Maurice Duruflé, opgenomen in de Laurenskerk. Dit werk staat op de cd “Maurice Duruflé: Complete Vocal Works”, de eerste cd van het Laurens Collegium Rotterdam en de Laurenscantorij, uitgebracht onder het label "Laurens" (LRNS1001). Op de cd staan alle koorwerken van Duruflé, opgenomen in mei 2011 in de Laurenskerk met begeleiding op het Marcussenorgel door Hayo Boerema. “Om tot in het oneindige naar te luisteren!” (Elsevier) Bestel de cd in onze webwinkel.

requiem van howells

Beluister het Requiem van Howells, opgenomen in de Laurenskerk tijdens het concert “Leiden, Lob und Liebe” op 26 juni 2015. Opname: Aad van der Waal

ich bin der welt abhanden gekommen van mahler

Beluister Ich bin der Welt abhanden gekommen van Mahler in de bewerking van Clytus Gottwald, opgenomen op 26 juni 2015.

messe solennelle van vierne

Beluister de Messe Solennelle van Louis Vierne, opgenomen in het Orgelpark op 25 september 2013 en uitgezonden door Omroep Max (Radio 4).

radio

Op Radio 4 zijn een aantal van onze concerten na te luisteren. Ga naar de website van Radio 4 en laat je verrassen door bijvoorbeeld de Chichester Psalms van Leonard Bernstein.

youtube

Ontdek nog veel meer filmpjes op ons Youtubekanaal!

contact

Stichting Laurenscantorij
Postbus 21264
3001AG Rotterdam
06 410 79 452
info @ laurenscantorij.nl (spaties verwijderen)
IBAN NL93 ABNA 0640 7556 66

contactformulier